Slagerijopleidingen
Ontdek de Kunst van Traiteurspecialiteiten - Een Cursus voor Fijnproevers
De lessen worden gegeven in onze professionele traiteur-en slagerijschool in Diksmuide. Onze docent zal je de knepen van het vak leren.
Deze cursus bestaat uit 2 officiële modules uit het opleidingsprofiel 'Horeca-hulpkok' van het Departement Onderwijs en Vorming. De officiële benaming van deze modules is 'Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten' (40lt) en 'Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden' (40lt).
De officiële benaming van deze cursus is 'Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten' (40lt) + 'Eenvoudige nagerechten' (40lt) uit het opleidingsprofiel 'Hulpkok'.
Graag een paar veiligheidsschoenen voorzien, een petje, haarnetje of koksmuts, en een koks- of slagersschort.
Hou er rekening mee dat het fris is in de slagerij: een extra trui of body warmer voor onder de koks- of slagersschort is geen overbodige luxe!
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding | 80lt |
Prijs | € 120 |
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal | € 10 |
Opleidingscheques | Ja |
Lesdata
Vestiging | Dag | Tijdstip | Van | Tot | Lokaal | Afstandsonderwijs | Meer info | Inschrijven |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Vestiging:Cervo-Go Diksmuide |
Dag:
Dinsdag |
Tijdstip:
18:20 - 22:30
|
Van:
10/09/2024 |
Tot: 14/01/2025 |
Lokaal:
Slagerij |
Afstandsonderwijs:nee | Info | Inschrijven |