Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Slagerijopleidingen

Ontdek de Kunst van Traiteurspecialiteiten - Een Cursus voor Fijnproevers

Ontdek de Kunst van Traiteurspecialiteiten - Een Cursus voor Fijnproevers

De lessen worden gegeven in onze professionele traiteur-en slagerijschool in Diksmuide. Onze docent zal je de knepen van het vak leren.
Deze cursus bestaat uit 2 officiële modules uit het opleidingsprofiel 'Horeca-hulpkok' van het Departement Onderwijs en Vorming. De officiële benaming van deze modules is 'Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten' (40lt) en 'Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden' (40lt). 

De officiële benaming van deze cursus is 'Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten' (40lt) + 'Eenvoudige nagerechten' (40lt) uit het opleidingsprofiel 'Hulpkok'. 

Graag een paar veiligheidsschoenen voorzien, een petje, haarnetje of koksmuts, en een koks- of slagersschort.

Hou er rekening mee dat het fris is in de slagerij: een extra trui of body warmer voor onder de koks- of slagersschort is geen overbodige luxe!

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 80lt
Prijs € 120
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 10
Opleidingscheques Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Vestiging:Cervo-Go Diksmuide Dag: Dinsdag
Tijdstip: 18:20 - 22:30
Van:

10/09/2024

Tot: 14/01/2025 Lokaal: Slagerij
Afstandsonderwijs:nee Info Inschrijven