Slagerijopleidingen
Slager - spekslager - traiteur avondopleiding
De opleiding slager- spekslager bestaat uit 11 modules + stage. De opleiding bedraagt 1000 lestijden. Klik hier om de volledige opleidingsinhoud te bekijken.
Beginners starten in de module 'Portioneren vers vlees' (80 lestijden).
Reeds gevorderde cursisten volgen de module 'Toonbankorganisatie en verkoop slagerij' (80 lestijden) of 'Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten' (80 lestijden). Behoor jij tot de groep van gevorderde cursisten? Dan bespreken we de eerste les samen met jou je reeds afgelegde traject en welke modules je nog moet volgen om je certificaat van 'Slager-spekslager' te behalen.
In elke lessenreeks vertrekken we van puur, vers en smaakvol vlees van topkwaliteit van rund, varken, gevogelte, lam, ... Je leert stukken versnijden, bereiden, personaliseren en proeven.
Graag een paar veiligheidsschoenen voorzien, een petje, haarnetje of koksmuts, en een koks- of slagersschort.
Hou er rekening mee dat het fris is in de slagerij: een extra trui of body warmer voor onder de koks- of slagersschort is geen overbodige luxe!
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding | 80lt |
Prijs | € 120 |
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal | € 10 |
Lesdata
Vestiging | Dag | Tijdstip | Van | Tot | Lokaal | Afstandsonderwijs | Meer info | Inschrijven |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Vestiging:Cervo-Go Diksmuide |
Dag:
Woensdag |
Tijdstip:
18:20 - 22:30
|
Van:
11/09/2024 |
Tot: 15/01/2025 |
Lokaal:
Slagerij |
Afstandsonderwijs:nee | Inschrijven |