Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Slagerijopleidingen

Traiteurspecialiteiten

Traiteurspecialiteiten
De officiële benaming van de modules voor beginners is 'Eenvoudige visgerechten' (40lt) en 'Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden' (40lt). Behoor je tot de groep van gevorderde cursisten die reeds modules traiteurspecialiteiten volgden? Dan bespreken we de eerste les samen met jou je reeds afgelegde traject en welke modules je nog moet volgen om je certificaat van 'hulpkok' te behalen.

Graag een paar veiligheidsschoenen voorzien, een petje, haarnetje of koksmuts, en een koks- of slagersschort.

Hou er rekening mee dat het fris is in de slagerij: een extra trui of body warmer voor onder de koks- of slagersschort is geen overbodige luxe!
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 80lt
Prijs € 120
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 10
Opleidingscheques Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Vestiging:Cervo-Go Diksmuide Dag: Dinsdag
Tijdstip: 18:20 - 22:30
Van:

28/01/2025

Tot: 3/06/2025 Lokaal: Slagerij
Afstandsonderwijs:nee Inschrijven