Slagerijopleidingen
Traiteurspecialiteiten
De officiële benaming van de modules voor beginners is 'Eenvoudige visgerechten' (40lt) en 'Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden' (40lt). Behoor je tot de groep van gevorderde cursisten die reeds modules traiteurspecialiteiten volgden? Dan bespreken we de eerste les samen met jou je reeds afgelegde traject en welke modules je nog moet volgen om je certificaat van 'hulpkok' te behalen.
Graag een paar veiligheidsschoenen voorzien, een petje, haarnetje of koksmuts, en een koks- of slagersschort.
Hou er rekening mee dat het fris is in de slagerij: een extra trui of body warmer voor onder de koks- of slagersschort is geen overbodige luxe!
Graag een paar veiligheidsschoenen voorzien, een petje, haarnetje of koksmuts, en een koks- of slagersschort.
Hou er rekening mee dat het fris is in de slagerij: een extra trui of body warmer voor onder de koks- of slagersschort is geen overbodige luxe!
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding | 80lt |
Prijs | € 120 |
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal | € 10 |
Opleidingscheques | Ja |
Lesdata
Vestiging | Dag | Tijdstip | Van | Tot | Lokaal | Afstandsonderwijs | Meer info | Inschrijven |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Vestiging:Cervo-Go Diksmuide |
Dag:
Dinsdag |
Tijdstip:
18:20 - 22:30
|
Van:
28/01/2025 |
Tot: 3/06/2025 |
Lokaal:
Slagerij |
Afstandsonderwijs:nee | Inschrijven |